Zvijezde Hangovera će dobiti povišice za snimanje 3. dijela

Piše: Deni Zgonjanin

Iako je dosta ljudi popljuvalo drugi nastavak Hangovera, to ga nije spriječilo da digne ogromne pare u kinima diljem svijeta, što je izvrsno leglo glumačkoj ekipi filma. Naravno, ne govorim o cijeloj ekipi, poput onog tipa što glumi Douga, koji nikako da doživi nekakvu avanturu sa glavnom trojkom, već o Zachu Galifianakisu, Edu Helmsu i Bradleyu Cooperu koji će zahvaljujući uspjehu posljednjeg filma, za novi nastavak dobiti honorar od 15 milijuna dolara. Svaki…

Rezultat je to ujedinjenog fronta kojeg je zauzela trojka i dobila stvarno ogromnu povišicu kad se uzme u obzir da su za drugi dio dobili 5 milijuna, a prvi samo jedan milijun dolara. Nitko im neće ništa prigovoriti ukoliko trojka uspije u onom gdje dvojka nije, ako uspiju smisliti nešto novo za radnju, jer bi još jedno slučajno drogiranje i zaboravljanje bilo pretjerivanje. Mislim kome se to dogodi više od dva puta?

Naznaku da ima nade za to nam je dao redatelj Todd Phillips, koji je izjavio kako će se radnja trojke odvijati u Los Angelesu i da će imati skroz novi koncept, u sklopu kojeg će jedan od likova pobjeći iz ludnice na početku filma. Ja se kladim na Alana, vi? Scenarij za treći Hangover trenutno piše Craig Mazin, koji nam obećaje da ćemo nove avanture Alana, Stua i Phila gledati negdje u petom mjesecu 2013. godine.

2 komentara za “Zvijezde Hangovera će dobiti povišice za snimanje 3. dijela

Leave a Reply

Your email address will not be published.