Zvijezda ‘Breaking Bada’ u postavi Burtonovog ‘Big Eyes’

Piše: Tena Strahinec

Uz već poznatu glumačku postavu koju čine Christoph Waltz, Amy Adams i Danny Huston, u nadolazećoj biografskoj drami Tima Burtona Big Eyes pojavit će se i Krysten Ritter.

Da ponovimo, u centru filma je bračni par Keane, Margaret (Adams) i Walter (Waltz), koji posjeduje slike „djece s velikim očima“ popularne u 50im i 60im godinama. Zbog njihova sukoba oko autorstva (Walter tvrdi da je on autor slika, Margaret tvrdi suprotno) dolazi do razvoda te se par bori za vlasništvo nad slikama, a upravo je Margaretina prijateljica DeAnn ta koja ju potiče da se zauzme za sebe i „zgazi“ svog (bivšeg) muža.

Pogodili ste: Margaretinu prijateljicu DeAnn glumi Ritter, koja je, po meni, skroz burtonovski lik (Bubimirova Lidija, jelda?). Poznata kao Jane Margolis u seriji Breaking Bad, a fanovima Gilmoreica i Veronice Mars kao Lucy i Gia, nedavno se oprostila od uloge Chloe u otkazanoj humorističnoj seriji Don’t Trust the B—- in Apartment 23. Trenutno radi na komediji Search Party, a i vraća se u nastavku pete sezone Breaking Bad.

Nestrpljivo čekamo objavu datuma prikazivanja i detalje vezane uz film, a činjenica da se iza Big Eyes kriju Scott Alexander i Larry Karaszewski, scenaristi Eda Wooda, čini nas još nestrpljivijima (ili bar mene)!

Leave a Reply

Your email address will not be published.