Život i smrt Chrisa Benoita na filmu

Piše: Deni Zgonjanin

Unatoč negodovanjima fanova i WWE-a, kečerske organizacije broj jedan u svijetu, Hollywood planira snimanje biopica o Chrisu Benoitu, legendi koja je slomila srca brojnih fanova. Chris je bio jedan od najpopularnijih kečera na svijetu, sve dok si nije oduzeo život, nakon što je ubio svojeg sina i ženu. Razlog iza takvog gnjusnog zločina se krije u steroidima koje je Benoit pretjerano konzumirao, čija su nuspojava česti izljevi bijesa, koji su koštali života njegovu familiju.

WWE se oštro protivi snimanju filma zato jer je Benoit svojom smrću postao negativan primjer ovog sporta čije zvijezde nerijetko završe na obdukcijskom stolu, što zbog steroida (prije uvođenja rigoroznije kontrole korištenja raznih preparata), što zbog brojnih ozljeda zadobivenih u ringu. Konkretno vezano za Chrisa, na obdukciji njegova tijela je otkriveno kako je zbog svojih poteza u ringu zadobio teška oštećenja mozga, nakon čega mu krovna kečerska organizacija nažalost nije zabranila natjecanje u ringu, što je dijelom krivo za preranu smrt ove legende.

Film će se snimati po knjizi Ring of Hell, Matthewa Randazzoa V., koju je u scenarij pretvorila Sarah Coulter. Ime redatelja i još važnije, ime glumca koji će utjeloviti Chrisa trenutno nije poznato, no u svakom slučaju očekujte zanimljiv film, čak ako niste upoznati sa ovim sportom…

Jedan komentar za “Život i smrt Chrisa Benoita na filmu

Leave a Reply

Your email address will not be published.