Zamislite The Rocka u ovim ulogama

Piše: Deni Zgonjanin

therockcasting

The Rock je zakon… Bio, dok je nastupao full time u kečerima, a sad pogotovo, dok malo po malo osvaja Hollywood. Iako itko ne bi predvidio ovakvu karijeru bivšem kečeru, on se uspješno na stražnja vrata tvornice snova ušuljao u akcijski žanr, napravio ime za sebe, a onda ga skoro uništio ulogama u raznim komedijicama. Taman kad se činilo da mu je karijera otišla u nepovrat zajedno sa mišićima, netko mu je pametno sugerirao da se vrati u akcijski žanr, da se vrati ulogama mišićavih razbijača koje su ga proslavile i odustane od komedijica, za koje je iznenađujuće imao štiha, ali ga publika jednostavno nije prihvatila.

Sad je jedan od najisplativijih glumaca u Hollywoodu, zahvaljujući Fast & Furious franšizi, kojem fali samo još jedan hit film, sa njim u glavnoj ulozi, da postane The Man akcijskog žanra danas. Možda mu to pođe za rukom sa Herculesom, a ako se to dogodi, onda ga stvarno možemo očekivati u bilo kojem blockbusteru idućih 10 godina… Upravo su se time pozabavile kolege sa JoBlo.com, koje su sastavile listu od 10 uloga u kojima ga vide, franšizama i rebootovima kojima bi svježa krv poput njega dobro došla. Listu pogledajte ovdje.

2 komentara za “Zamislite The Rocka u ovim ulogama

  • DS says:

    Dwayne Johnson meni nema opasnu facu i nikada ga nisam vidio da glumi nešto što je pomaknuto ili zločestobasto. Stoga ga ne vidim kao Terminatora, Venoma, Loba ili Konana. Ne vidim kako je autor članka povukao da je Rock = Švarci. Nije. Također čekam kada će prestati castati likove po izgledu. Samson je dobra ideja. U Predatore može bilo tko. Shazam i He-Man pretpostavljam da može, iako bi He-Man zahtijevao cijelu rekonceptualizaciju, kao i Flash Gordon.

Leave a Reply

Your email address will not be published.