Zagrepčani, pozor: FAK-ov filmski kviz u Studiju Smijeha

Piše: Sven Mikulec

0

U subotu, 19. listopada, u zagrebačkom Studiju Smijeha (Vlaška 92) održat će se veliki filmski kviz u organizaciji naše stranice. Kviz će voditi prekaljeni stand up komičar i wannabe astronaut Goran Vugrinec Goc.

Uz dobra pitanja i jeftinu cugu, kviz će u opuštenoj atmosferi početi u 21 sat, ali naša je preporuka da dođete bar petnaestak minuta ranije. Isto tako, s obzirom da sasvim ugodan i lijep prostor Studija Smijeha ipak nije koncertna dvorana Lisinski, rezervirajte svoja mjesta za svaki slučaj što prije, i to ispunjenjem obrasca za prijavu ispod teksta ili prijavljivanjem na Facebook stranici.

Što se detalja samoga kviza tiče, bez da otkrijemo previše, reći ćemo da se ekipe moraju sastojati od minimalno dva i maksimalno četiri člana, da su pitanja podijeljena u više kategorija, da pobjednici kući odnose prigodne nagrade, da šank toči solidnu Maraskinu medicu i da će biti barem jedno pitanje u vezi Gooniesa, jer si jednostavno ne mogu pomoći.

Nakon kviza vas pozivamo da ostanete s nama na druženju uz filmsku glazbu koju će ručno izabrati moj kolega sa stranice, inače veliki poklonik azijske kinematografije, skandinavskih filmića i soundtracka filma Nacho Libre.

Ulaz je besplatan.

Obrazac za prijavu:

Ime tima:

Broj članova tima:
 2 3 4

Kontakt Email:

Saznali ste za Veliki filmski kviz:

 preko poznanika putem Facebooka preko Studia Smijeha putem FAKa

ili

drugačijom metodom:

Imena i prezimena članova ili nadimci:

2 komentara za “Zagrepčani, pozor: FAK-ov filmski kviz u Studiju Smijeha

  • Vrag says:

    Samo jedna stvarčica, ako je jučer bio Ed Wood-ov rođendan onda bi bilo lijepo da je stavljena i njegova slika uz objavu. A ne slika Depp-a koji ga je samo odglumio na filmu.
    Pozdrav.

  • Sven Mikulec says:

    Vraže, imaš pravo. Radi se o nespretnosti, ne neznanju – malo mi se žurilo a nisam uspio naći sliku Eda Wooda odgovarajućeg formata.

Leave a Reply

Your email address will not be published.