Zadnji krikovi Captaina Kirka

Piše: Terezija Bjelajac

Neke stvari se ne bi trebale ponoviti dva puta. Poput holokausta, atomske bombe, nezgode sa nuklearnom elektranom, albuma Nicki Minaj, ali čovječanstvo nije te sreće, jer su katastrofe neizbježne pa će se tako legendarna borba legendarnog kapetana Krika i legendarnog bijesnog reptila – izvanzemaljca (čitaj: sve je legendarno, ali na sasvim krivi način) ponoviti još jednom! I to za potrebe promo trailera za novu igricu Star Trek: The Video Game.

Captain Kirk ili William Shatner (kao da ima razlike), našao je novi način ubiranja novaca budući da nije imao zamamnu karijeru poslije uloge u Star Treku, ako ignoriramo koji Emmy za The Practice i Boston Legal, i još su ga nekako zaboravili prilikom snimanja Star Trek: Into the Darkness, što se ne može reći i za, ovaj put ‘legendarnog’ iz sasvim pravih razloga, Leonarda Nimoya.

Kako izgleda trailer, pogledajte sada, a ako je vas lude trekije i netrekije zaintrigirala igra, u trgovinama će se pojaviti 23. travnja ove godine, skoro mjesec dana prije premijere i samoga filma Star Trek: Into the Darkness. Live long and prosper AND be aware of giant angry lizzards because you don’t want to end up in on of the most horrible scenes ever made! (Svjesna sam da sam pretjerala.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.