Zack Snyder tvrdi da će njegov Superman biti realniji i opakiji

Piše: Deni Zgonjanin

Kao što svi već znate, novog Supermana režira Zack Snyder, redatelj hitova poput 300 i Watchmen. Glavnu ulogu nosi Henry Cavill, a producentsku ulogu odrađuje Christopher Nolan. Sad kad smo ponovili gradivo, idemo na vijest.

Glumac Dylan Sprayberry, koji u filmu glumi mladog Clarka Kenta je u nedavnom intervjuu izjavio kako se Snyder iz petnih žila trudi novog Supermana napraviti puno realnije i opakije nego što je dosad adaptiran. ” Kad smo se Zack i ja prvi put sreli i porazgovarali, objasnio mi je kako želi Supermana napraviti realnije, da ima pristup kakav je imao Nolan kad je snimao Batmana. Film će osim toga imati i puno emocija, zato jer više nije riječ superheroju koji sve spašava, već se bori sa raznim dilemama kroz cijeli film.”

Ova izjava jednim dijelom ne čudi, pošto je Christopher Nolan producent, a opet u drugu ruku čudi, zato jer je Snyder poznat po svom korištenju CGI-ja gdje god stigne, dok Nolan zazire od toga. Stoga me čudi Snyderovo inzistiranje na realnosti, mislim jesu li vama Watchmen i 300 izgledali realno? Možda ga je Nolan posavjetovao da smanji CGI? Iskreno se nadam, zato jer osobno nisam preveliki fan Supermana, barem ne u obliku kojem je dosad prikazivan, kao američka ikona veća od života, nesputana ljudskim problemima. Ukoliko bi Supać postao ljudsko biće, barem u naravi, mislim da bi film bio puno bolji…

2 komentara za “Zack Snyder tvrdi da će njegov Superman biti realniji i opakiji

  • vanja says:

    može, može, što je sve zacky već tvrdio za njega, te bit će potpuno drugačiji, bit će ovo, bit će ono, da ne bude čuč, ja se samo tome nadam. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.