Za promjenu vijest o novom Batmanu

Piše: Deni Zgonjanin

Svi znamo koliko je Christopher Nolan tajnovit što se tiče svojih projekata, ne? E pa izašla je jedna informacija koja tu činjenicu diže na novu razinu. Gary Oldman je nedavno izjavio kako je Nolan toliko zabrinut da kraj The Dark Night Rises ne iscuri van prije premijere da je iz scenarija izbrisao svršetak filma i sve to drži u svojoj glavi.

” Ako želite pročitati scenarij, morate ići do produkcijskog ureda, u koji ne možete ući dok vas netko ne uvede unutra, zato jer se scenarij nalazi iza toliko vrata i brava da je nemoguće doći do njega ukoliko vam sam Nolan nije dopustio. A čak ni onda ne možete pročitati kraj zato jer ga nema, jedino vam ga Nolan može ispričati, zato jer je zabrinut da ne bi iscurio na internet…” izjavio je Oldman.

Za ne povjerovati… Naravno ovoliku tajnovitost opravdava uspjeh svakog njegovog filma, inače bi šefovi studija popizdili na ideju da kraj filma zna jedino redatelj. Stoga nam je bolje da odustanemo od pokušaja da saznamo išta više od ovoga što već znamo o filmu i jednostavno se predbilježimo za premijeru…

Leave a Reply

Your email address will not be published.