X-Men: First Class trailer

Piše: Deni Zgonjanin

Dugo očekivani trailer za X-Men: First Class je napokon pred nama i mogu reći da sam se iznenadio. Ugodno… Iako je X-Men trilogija postigla ogroman uspjeh u cijelom svijetu, cjelokupni mi je dojam pokvario treći nastavak režiran od strane onog idiota Bretta Ratnera toliko da sam bio strašno skeptičan prema novom film, unatoč tome što je riječ o prequelu i što ga režira odlični Matthew Vaughn (Kick Ass, Layer Cake). No sudeći po traileru, čini mi se da sam bio u krivu. Ustvari, velike su šanse da First Class bude proglašen najboljim X-Men filmom u franšizi. U First Class saznajemo kako je sve počelo, tko su Professor X i Magneto bili prije nego što smo ih upoznali u prvom X-Men, saznajemo više o “ljudima” iza tih poznatih mutanata. Glupo je da vam ja objašnjavam trailer, pogledajte ga dolje…

5 komentara za “X-Men: First Class trailer

 • Marin Mihalj says:

  McAvoy, Fassbender, Bacon & Byrne, u redateljskoj fotelji Vaughn, trailer izgleda odlično – film će biti dobar, mora biti.

 • Vedrana Vlainić says:

  Trailer zbilja obećava! Nisam bila baš sigurna kad sam vidjela cast, ali McAvoy totalno sjeda kao Prof.X…
  Budući da su mene totalno razočarali, ne samo treći nastavak, već cijela trilogija u kompletu, možda mi i nije baš pametno imati previsoka očekivanja, ali opet, ne mogu si pomoći, preveliki sam X-men fan. Jedva čekam ovaj film! :)

 • Maxima says:

  Mljac! 😀

  Prevelik sam fan i bez obzira na neke od nastavaka koji mi nisu “sjeli” skroz, ja sam to gleeeeeeedala, gleeeeeeeedala, a ovaj ne da izgleda, nego obećava, yey!!!

 • Koraljka Suton says:

  Joj, jedva čekam!!! Trojka mi je bila toliko katastrofalno razočaravajuća da nisam znala bih li trebala biti ljuta ili tužna; no ovo stvarno jedva čekam.

  McAvoy <3

 • Marina says:

  IMO u trećem djelu je previše razbacivanja efektima i razvučena priča. Ali trailer zaista obećava! (Emma Frost :D)

Leave a Reply

Your email address will not be published.