`X-Men´ Apocalypse´ traži mlade Jean Grey i Cyclopsa

Piše: Tena Strahinec

X-Men-Cyclops-Jean-Grey-Phoenix

Za nadolazeći X-Men film, X-Men: Apocalypse, već je otkriveno da će biti smješten u 80-ima, što sa sobom povlači i likove poput mlade superjunakinje Jean Grey, kao i njenog partnera Cyclopsa. Grey je poznata kao jedna od osnivačica X-Men te po svojim telepatskim i telekinetičkim nadnaravnim moćima, dok je Cyclops prikazan kao disciplinirani arhetipski junak američke popularne kulture prema čemu stoji u suprotnosti sa svojim kolegom Wolverineom.

Redatelj Bryan Singer složio je listu potencijalnih glumaca: na popisu za ulogu Jean Grey su Chloë Grace Moretz (Kick-Ass), Elle Fanning (Maleficent) i Hailee Steinfeld (Enderova igra), no poučeni prijašnjim iskustvima nećemo isključiti mogućnost neke četvrte zasad nenajavljene djevojke čije bi se lice moglo suptilno pojaviti u našim news feedovima.

Za ulogu Cyclopsa traži se svježije lice tako da će odabir pasti na Charlieja Rowea (Zlatni kompas), Bena Hardyja (EastEnders) ili Timotheeja Chalameta (Interstellar).

Prema izvorima, cijela priča još je u stadiju razgovora, dok se na testiranje glumaca i njihove međusobne kemije tek čeka.

Leave a Reply

Your email address will not be published.