WOW film napreduje i bez Raimija

Piše: Deni Zgonjanin

Opet tipične vijesti za ekranizaciju WOW-a, projekt ide dalje unatoč micanju Sama Raimija sa projekta prošli tjedan. Raimi je još davno odabran da prenese ovu popularnu igricu na velike ekrane, no kako studio nije uspijevao zaokružiti financijsku konstrukciju i dobar scenarij, Raimi je odlučio prvo snimiti Oz the Great and Powerful, što je ispao loš potez za njega.

Prvo zbog loših kritika koje je prvi trailer za film dobio, a drugo zbog toga što je studio upravo u tom periodu odlučio konačno pogurati WOW, jer im uskoro ističu prava na film. Kako je ovaj bio zauzet snimanjem Oza, studio je odlučio raskrstiti s njim i potražiti novog redatelja. Usput su doveli i novog scenarista, Charlesa Leavitta (Blood Diamond), da prepravi originalnu verziju scenarija Roberta Rodata (Saving Private Ryan).

Posljednje vijesti nam govore kako je Leavitt isporučio ispolirani scenarij te da su čelnici Legendary Entertainmenta jako zadovoljni istim. Trenutno traže novog redatelja i drže fige da će im se stvari konačno posložiti…

Leave a Reply

Your email address will not be published.