Wonder Woman i X-Men novosti

Piše: tonymelo

Oscar+Isaac

Nedavno smo pisali o glavnim kandidatkinjama za poziciju redateljice Wonder Woman filma, i kao i uvijek, FAK-ov tim vrsnih analitičara bio je u pravu. Michelle MacLaren potpisala je ugovor s Warner Bros. studijem kojim se obavezala na režiranje prvog superherojskog filma sa ženskim glavnim likom.

Osim ove službene potvrde, stiže nam još jedna zanimljiva vijest iz svijeta stripovskih adaptacija. Oscar Isaac glumit će opakog Apocalypsea u novom nastavku X-Mena. Ulogu je oteo Tomu Hardyju ispred nosa, a kritičari predviđaju kako bi upravo Isaac mogao biti the next big thing. Ukoliko se želite pobliže upoznati s njegovim radom pogledajte Inside Llewyn Davis i A Most Violent Year, ili pričekajte novi Star Wars: Episode VII.

A tko je taj Apocalypse i zašto se diže tolika frka oko njega? En Sabah Nur prvi je mutant u ljudskoj povijesti. Naslijedio je vanzemaljsku tehnologiju od bića poznatih kao Celestials koja ga u kombinaciji s njegovom besmrtnošću, iznimnom snagom, velikom izdržljivošću, sposobnošću da kontrolira svoje tijelo na molekularnoj razini i brzo zacjeljuje, čini praktički neuništivim. Kada tome pridodamo i sposobnost telekineze, te savršeno poznavanje tehnologije, genetike i mogućnost mijenjanja mutantske i ljudske fiziologije, Apocalypse ispada savršeni negativac koji će X-Men franšizu odvesti na sljedeći nivo. Jasno, postavlja se pitanje, a što nakon Apocalypsea?

X-Men: Apocalypse u kina dolazi 27. svibnja 2016., dok ćemo se za Wonder Woman morati strpiti do 23. lipnja 2017..

Leave a Reply

Your email address will not be published.