Whatever Happened to Baby Jane? remake?

Piše: Jelena Djurdjic

Film sa jednim od najcool naslova ikad i najnezdravijim odnosom sestara ikad, dobit će (tek sada) svoj remake. Walter Hill (Deadwood, The Long Riders) će napisati scenarij i režirati remake drame iz 1962.godine – Whatever Happened to Baby Jane?.

U slučaju da postoji netko tko ga nije gledao: originalni film je režirao Robert Aldrich, a priča je bila fokusirana na dvije sestre i njihov suživot. Jane (Bette Davis) je bila čudo od djeteta, ali tek to. Kao odraslu glumicu u potpunosti je zasjenjuje njena sestra Blanche (Joan Crawford). Jedne noći Blanche doživljava nesreću, za koju krivi Jane btw, i ostaje bogalj do kraja života. A mi onda pratimo priču 30-ak godina kasnije, kada njih dvije žive u nekakvom pansionu,a Jane je rastrgana između mučenja svoje sestre (mrtvi štakori za ručak) i svog povratka u showbiz.

Hill odavno nije ništa režirao i njegov comeback se očekuje početkom sljedeće godine sa Bullet to the Head, uz pomoć Stallonea. Dobra vijest kad je u pitanju sam remake jest da će u koprodukciji učestvovati i Aldrich Co.

Leave a Reply

Your email address will not be published.