Werner Herzog glumi sa Tomom Cruiseom, i to negativca?

Piše: Franjo Zajec

Čini se da bi ovo mogla biti jedna od najčudnijih vijesti godine. Paramount je objavio da će poznati njemački redatelj glumiti negativca u adaptaciji Lee Childsova One Shoota. Ono što je otprije poznato, Tom Cruise tumači protagonista Jacka Reachera, dok bi Herzog interpretirao karakter pod imenom The Zec, bivšeg ratnog zarobljenika koji namješta ubojstva. U filmu se također pojavljuju Rosamund Pike, Richard Jenkins i Robert Duvall.

Werner Herzog nije poznat u filmskom svijetu samo po vlastitim filmovima, već je povremeno ulazio u glumačke vode (Julien Donkey-Boy i Mister Lonely), no te uloge sigurno će zasjeniti ova u Big Shoot-u. Redatelj filma Christopher McQuarrie je tvrdio da  oduvijek htio surađivati sa Herzogom i da mu se ovo učinila kao odlična prilika da spoji ugodno sa korisnim. Njegovo pojavljivanje u filmu može ispasti tragikomično ili kao potez inspirirane genijalnosti. Nadajmo se će biti ovo drugo.

Jedan komentar za “Werner Herzog glumi sa Tomom Cruiseom, i to negativca?

  • Maxima says:

    Tom Cruise kao Reacher? Pa kol’ko se ja sjećam, lik je brdo, nisu mogli naći barem nekog od 185 :D? A Herzy – može mu se :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.