Watson ipak u ’Your Voice in My Head’

Piše: tonymelo

EmmaWatson-YourVoice

Prije više od godine dana, redatelj Harry Potter filmova David Yates, trebao je adaptirati memoare Emme ForrestYour Voice in My Head u istoimeni film u kojemu bi glavnu ulogu imala Emma Watson. Međutim, prošloga ožujka je glumac Stanley Tucci, koji je također trebao sudjelovati u snimanju, izjavio da će ljubimicu 9gaga i sličnih internetskih stranica zamijeniti Emily Blunt. Par mjeseci nakon toga, David Yates je napustio projekt te je bilo nejasno u kojoj se fazi film nalazi. Sada, nakon dugog perioda šutnje, studio je izdao obavijest da je Watson još uvijek glavna zvijezda filma, te da su pronašli novu redateljicu Francescu Gregorini (Tanner Hall, Emanuel and the Truth About Fishes).

Alison Owen, producentica filmova poput Saving Mr. Banks i Jane Eyre i na ovom projektu će se baviti produkcijom, dok će scenarij adaptirati sama Forrest. Snimanje bi po rasporedu trebalo započeti u New Yorku u studenom. Film će pratiti mladu bipolarnu Engleskinju koja živi u New Yorku i njezinog herojskog, nesebičnog psihijatra koji joj spašava život u trenutku dok se bori za vlastiti. Još uvijek se ne zna kakva sudbina očekuje Tuccija, s obzirom na to da je javno otpisao Watson. U svakom slučaju, drago nam je vidjeti mladu glumicu u glavnoj ulozi koja bi mogla rezultirati kakvom nagradom ako sve pođe po planu.

Jedan komentar za “Watson ipak u ’Your Voice in My Head’

  • Matea Rebrović says:

    Nagradom? Ne bih brzala. Njene uloge su mi zasad podosta mlake, odnosno filmovi su takvi s obzirom na svoju jačinu i gledanost. Perks preodličan film, no nedovoljno razvikan. Bling Ring ispao površna trakavica. Ne znam, ovakva priča ima jako puno potencijala, ako upadne u prave ruke. Ajd, bar će imati svoj naglasak, što će joj odmah biti plus u glumi. Vidi se da joj izvedba na amer.naglasku oduzima danak u izvedbi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.