Warner Bros. traži redateljicu za Wonder Woman film

Piše: Tena Strahinec

wonder-woman-1920

Nakon upoznavanja snažnog ženskog lika Wonder Woman u Batman V Superman: Dawn of Justice dolazi na red njen samostalan film koji bi trebao početi sa snimanjem 2016. te za koji Warner Bros. traži redateljicu. Neki detalji već su poznati, a izvori tvrde sljedeće: film će biti smješten u 1920te, što su zaključili prema dosad viđenom filmskom materijalu. Spomenuta godina je bitna iz razloga što je tada amazonska princeza Diana napustila svoj dom, Paradise Island, i prvi put otišla u tadašnje razdoblje našeg svijeta.

Izvori su naveli i da bi prvi dio filma trebao biti smješten na samom otoku gdje se amazonske grupe bore za dominaciju. Ubrzo ih posjećuje muškarac koji traži njihovu pomoć zbog čega Diana odlazi s otoka.

Drugi nastavak bio bi smješten u vrijeme Drugog svjetskog rata i modernog vremena, a treći za vrijeme Dawn of Justice. No, u golemom popisu nadolazećih DC filmova do 2020. o njima nije bilo ni riječi tako da ćemo dodatno zasad ostaviti sa strane i pričekati 23. lipanj 2017. kad Wonder Woman napokon slijeće u kino dvorane diljem svijeta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.