Warner Bros. sprema i treći nastavak za…

Piše: Filip Jakovljević

Iako je Clash of the Titans bio hit, odnosno poljuvani hit, šefovi Warner Bros. studija odlučili su mu dati nastavak, te ćemo tako iduće godine biti ‘počašćeni’ još jednim epskim spektaklom, ne tako epskih razmjera. Clash of the Titans 2: Wrath of the Titans, dolazi u kina 30. ožujka iduće godine, i Warner Bros. očito očekuje da će film biti uspješan, ili za razliku od prvog bar podnošljiv, jer su već najavili treći nastavak.

Mislim da je malo žalosno što neki filmovi, mogu napuniti kino dvorane, samo zato što imaju gomilu poznatih glumaca i riječi epski spektakl na posteru, iako su im originali bili čisti promašaji. Ovakvi filmovi, koji nemaju gotovo nikakvu umjetničku vrijednost, nego su samo sredstva za veliku zaradu, a još k tome i rade budale od velikih glumaca poput Liama Neesona i Ralpha Fiennesa, odjevajući ih u kostime koje bi bolje kreirala djeca u vrtiću, stvaraju gorak okus u ustima svakog razumnog filmofila.

Malo sam skrenuo s teme, moja isprika. Možda sam pun predrasuda i možda će drugi nastavak biti pravo osvježenje, te potpuno promijeniti moje mišljenje ili mišljenje bilo koga tko se slaže s napisanim. Naime drugi i treći nastavak imaju potpuno novo vodstvo u odnosu na original. Scenarij potpisuju Dan Mazeau i David Johnson, dok je u redateljski stolac sjeo Jonathan Liebsman, te će možda ova promjena biti ključna i dati ekranizaciji grčkog mita o Perzeju kvalitetu koju zaslužuje. Vrijeme će pokazati…

Jedan komentar za “Warner Bros. sprema i treći nastavak za…

  • GaGGy says:

    bio bi prvi dio dobar da je 3-d napravljen kako spada i da je trajao jedno pola sata dulje. rezali su radnju na račun akcijskih scena i time su usrali film.
    i da, da kraj nije onako debilan. ja sam bog i oživjet ću ti žensku da imaš što za stavit pod jaja. žalosno

Leave a Reply

Your email address will not be published.