Warner Bros razmišlja o prequelu “Isijavanja”?!

Piše: Deni Zgonjanin

Iz tvornice snova nam stiže vijest o jednoj potencijalnoj noćnoj mori… Naime, Warner Bros je počeo potiho, barem dok mediji nisu saznali, kalkulirati o snimanju prequela kultnog Isijavanja. Ova vijest naravno nije dobro sjela fanovima originala, koji su s jednakim gađenjem reagirali i na vijest od prije godinu dana ili više, kad je Warner razmišljao o remakeu istog, od čega su srećom odustali.

Još nismo saznali kako točno misle razraditi priču za prequel, no postoji šansa da će to za njih napraviti Stephen King. On naime radi na nastavku knjige, pod nazivom Dr Sleep, u kojoj će glavni lik biti sin Jacka Torrancea, Dan. Radnja će se vrtiti oko njegovog pomaganja umirućim ljudima, a način na koji bi im nova knjiga mogla pomoći jest ako se umjesto prequela odluče na nastavak, koji bi obzirom da ga piše King, fanovi mogli lakše prihvatiti.

No čak ako i krenu u realizaciju prequela, svjetlo na kraju tunale bi mogao biti angažman  Laete Kalogridis (Shutter Island) i Jamesa Vanderbilta (Zodiac), koje je studio odabrao da probaju skombinirati neku probavljivu priču…

2 komentara za “Warner Bros razmišlja o prequelu “Isijavanja”?!

Leave a Reply

Your email address will not be published.