’Warcraft’ u pregovorima za glavne uloge

Piše: Tena Strahinec

colin-farrell-new-world

Stigle su novosti u vezi odabira glumaca koji će se pojaviti u fantasy filmu Warcraft, adaptaciji jedne od najpopularnijih igrica ikad – World of Warcraft. Redatelj Duncan Jones (Mjesec) za glavne uloge u Warcraftu pregovara s Colinom Farrellom i Paulom Patton. Farrell od svoje prve manje uloge 1999. godine neprekidno niže uloge u filmovima. Zadnje smo ga gledali u Planu osvete (izv. Dead Man Down) sa švedskom glumicom Noomi Rapace.

Patton je glumila u Nemogućoj misiji: Protokol duh (izv. Mission: Impossible – Ghost Protocol), a ove godine u kina stiže u romantičnoj komediji Baggage Claim, dok je Farrell završio snimanje filma Saving Mr. Banks o P.L.Travers, autorici koju je proslavila njena knjiga za djecu o Mary Poppins i njenoj priči s Waltom Disneyjem. Prema odabiru glumaca vidi se otprilike u kojem se smjeru film kreće – za ostale uloge se razmatraju Paul Dano (Zatvorenici), Anton Yelchin (Star Trek), Travis Fimmel (serija Vikinzi na History Channelu) i Anson Mount (serija Hell on Wheels).

Produkcija počinje u siječnju od strane produkcijske kompanije Legendary Pictures. Rezultat adaptacije toliko obožavane igrice diljem svijeta vidjet ćemo 2015. kad Warcraft stiže u kina. Jedno je sigurno: kina će biti puna znatiželjnih WoW fanova, a što se zarade tiče mislim da nema straha, bit će velika.

Jedan komentar za “’Warcraft’ u pregovorima za glavne uloge

Leave a Reply

Your email address will not be published.