Više negativaca u Batmanu 3?

Piše: Sven Mikulec

Otkako je Christopher Nolan potvrdio da će režirati najnovijeg Batmana (zasad naslovljenog ful domišljato Batman 3), možemo reći da se radi o trenutačno najiščekivanijem naslovu. Christian Bale ponovno će čistiti Gotham od šljama, a svijet će ga moći gledati počevši od srpnja 2012. godine, dok snimanje počinje već idućeg travnja.

Morgan Freeman, u filmu Batmanova desna ruka Lucius Fox, u razgovoru za MTV dao je dosta zanimljivu izjavu vezanu uz negativce protiv kojih će se naš plaštem ogrnuti junak morati boriti. Vremešni glumac priznao je da je bilo govora o Riddleru i Pingvinu, usput dodavši da bi Phillip Seymour Hoffman bio zanimljiv izbor za potonju ulogu. Isto tako, Freeman je spomenuo da mu ni ideja o povratku Žene-mačke ne zvuči loše. Ipak, treba naglasiti ono što je i sam glumac jasno rekao – do njega dolaze samo glasine, radnju novog filma i njegove likove Nolan i ekipa još uvijek drže u strogoj tajnosti.

Na nekim drugim mjestima dosta se priča o još jednom potencijalnom nevaljalcu kao Bruceovom protivniku – starom znancu u svijetu stripa poznatom kao Killer Croc. Međutim, ova informacija temeljena je na pukim nagađanjima nestrpljivih obožavatelja. Kao što je i sam Freeman rekao, ostaje nam da vidimo…

U svakom slučaju, dvije stvari su sigurne. Prvo, podatak da projekt počiva u Nolanovim rukama svakako ulijeva povjerenje. I drugo, tkogod od navedenih da se nađe nasuprot Batmana, njegovog posljednjeg velikog protivnika sigurno neće nadmašiti.

Izvor: IMDb.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.