‘Virgins America’: Stiže američka verzija filma ‘The Inbetweeners’

Piše: Sven Mikulec

Britanska humoristična serija The Inbetweeners, originalno emitirana ­u tri sezone od 2008. do 2010., u tolikoj je mjeri zaludila Britance da je godinu dana nakon prestanka emitiranja dovela i do istoimenog dugometražnog filma. Film je ušao u povijest kao komedija s najboljim kino otvaranjem, pokupio je relativno dobre kritike (trenutačno 54% na Rottenu) i fanovima serije priuštio još jedno lijepo druženje s omiljenim im likovima.

Amerikanci, kako to obično biva, nanjušili su priliku i zaposlili Brada Copelanda (Arrested Development, My Name Is Earl) da napiše američku verziju priče. Nakon samo jedne sezone i sveukupno 12 epizoda, američki su Inbetweenersi dobili nogu na MTV-ju.

Sada stiže i film. Kako tvorac originalne serije Iain Morris trenutačno radi na nastavku britanske verzije filma (jeste li se već pogubili?), očekuje se da s američkim remakeom neće imati nikakve veze. Naslov projekta je Virgins America, režiju bi trebao potpisati Jim Field Smith (She’s Out of My League, Butter), a tko će utjeloviti glavne likove, nes(p)retne tinejdžere zaokupljene seksom, tek trebamo vidjeti.

Volim Inbetweenerse, ne volim remakeove, ne volim bezglavo ganjanje profita, a Smithove filmove nisam još pogledao. Razloga za optimizam nemam nikakvih.

Leave a Reply

Your email address will not be published.