Vin Diesel pokreće novu SF franšizu

Piše: Vedrana Vlainić

Zvijezda Riddicka i Brzih i žestokih zainteresirana je za pokretanje nove SF franšize naslova Soldiers of the Sun. Za pisanje scenarija zadužen je Arash Amel (Grace of Monaco), a „originalna“ priča bila bi smještena u post-apokaliptičnu budućnost i bavila se odredom vojnika koji traže mitski grad zlata dok oslobađaju Meksiko od izvanzemaljaca. Diesel je jedan od producenata, a napikirao je i glavnu ulogu.

Universal Pictures, kuća koja stoji iza Fast & Furious franšize, povezana je izgleda i s ovim projektom, ali nije izgledno da će Soldiers of the Sun zaživjeti još neko vrijeme. Diesel trenutno ima prilično natrpan raspored, uz snimanje Fast & Furious 7 i The Last Witch Hunter, a kruže glasine da je u pregovorima za ulogu u Marvelovom novom projektu, Guardians of the Galaxy.

Treći dio serijala o Riddicku dolazi u kina sljedeći mjesec, a navodno su još dva filma u planu, ako ovaj prođe dobro na kino-blagajnama.

2 komentara za “Vin Diesel pokreće novu SF franšizu

  • blue thunder says:

    Već vidim Vina kako mlatara vanzemaljce, hehe….ah u svakom slučaju možda serija bude neko TV osvježenje što se tiče SF-a.

  • blue thunder says:

    il ako se bude radilo o filmovima..odoh ja odma na seriju čim vidim naslov hehe…eto željni smo nekog dobrog SF-a :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.