Vin Diesel konačno otkriven kao Groot

Piše: Terezija Bjelajac

Vin-Diesel-is-Groot

Što povezuje Vin Diesela s lošim, očitim Marvelovim rip – offom  Tolkienovog enta? Očito puno. Naime, šuškanja o Vinovom preuzimanju uloge Groota, jednog od deformiranih izvanzemaljaca u nadolazećem filmu Jamesa Gunna (SuperScooby – Doo), Guardians of the Galaxy, su se ispostavila istinitima. Diesel će skinuti pažnju sa svojih bici i preko CGI maske (pokušati) dokazati da ima glumca iza tih mišića.

Ova američka stripovska megakorporacija posegnut će u najmračnije ladice potencijalno iskoristivih ideja i projekata, i neupitno ima sredstava za dovući neke poznate face u bilo koji svoj projekt, pa će se u stilu marvelovskog šarenila uz rame Vina naći i Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Bradley Cooper, Lee Pace, Karen Gillan, John C. Reilly, Glenn Close, Michael Rooker, Djimon Hounsou, Peter Serafinowicz, i Benicio Del Toro. Zašto hejtam i dalje i nakon ovakve badass postave? Jer mogu kupiti sve, ali ne i dušu koju su odavno izgubili. Iz priložene slike vidimo da Vin izgleda dovoljno tupavo poput ove stabljike sa bezdušnim očima koja će 1. Kolovoza vjerojatno spasiti svijet od nekog fatalnog udara i pritom naravno, pričati američki.

Jedan komentar za “Vin Diesel konačno otkriven kao Groot

  • goodye says:

    S obzirom da Vin Diesel igra D&D (veliki je obozavatelj) onda sam poprilicno siguran da mu je drago sto mu je ponudena uloga u SF filmu. Barem moje misljenje.

Leave a Reply

Your email address will not be published.