Viggo Mortensen je lovac…

Piše: Koraljka Suton

Nakon Burtonove Alice in Wonderland imat ćemo priliku gledati adaptaciju još jedne bajke. Donekle. Naime, riječ je o filmu Snow White and the Huntsman u kojem će, kao što se iz naslova dade zaključiti, lovac imati jednu od glavnih uloga, čime će u biti zamijeniti sedam patuljaka.

Lovca je prvotno trebao glumiti Michael Fassbender (Inglorious Basterds), koji je od projekta odustao zbog uloge androida u filmu Prometheus, tako da će na njegovo mjesto uskočiti Viggo ‘Aragorn’ Mortensen, koji ipak nije u pregovorima za adaptaciju Kingovog serijala The Dark Tower (glavna uloga ponuđena je Javieru Bardemu). Filmu se pridružuje i oskarovka Charlize Theron u ulozi zle kraljice, s kojom je Viggo već radio na postapokaliptičnoj drami The Road.

Što se same Snjeguljice tiče, najizglednije je da će u njene cipele uskočiti Kristen Stewart (The Twilight Saga), koju, iz nekog meni nepoznatog razloga, producenti silno žele za glavnu junakinju. Ali ajde, barem je dovoljno blijeda za Snjeguljicu – u nedostatku glumačkih sposobnosti sve dobro dođe.

Režije će se prihvatiti debitant Rupert Sanders, a film bi se trebao pojaviti u kinima 21. prosinca 2012.

Jedan komentar za “Viggo Mortensen je lovac…

  • Matea Rebrović says:

    zasad su to samo glasine. ali želim da Kristen dobije ovakvu priliku. da vidimo na čemu smo :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.