Video: Publika na Comic-Conu upoznala Electra

Piše: Tena Strahinec

Priča o Peteru Parkeru, kojeg opet glumi Andrew Garfield, nastavlja se u idućem filmu o Spider-manu – The Amazing Spider-Man 2. Vraćamo se i priči o Osborn Industries, dolazi novi zlikovac imenom Maxwell „Max“ Dillon – Electro, a Peter se još jednom suočava sa svojom prošlošću.

Glavni bad guy u nastavku prošlogodišnjeg hita bit će, dakle, Electro, kojeg utjelovljuje Jamie Foxx. Spider-Manov neprijatelj dobio je sposobnost upravljanja strujom nakon što ga je pogodio grom, a zgodno je i spomenuti da je plave boje. Emma Stone vraća se ulozi Gwen Stacy, a Chris Cooper i Dane DeHaan glume Normana i Harryja Osborna koje su Willem Dafoe i James Franco utjelovili u originalnoj trilogiji. U filmu će se pojaviti i Shailene Woodley, Paul Giamatti, Felicity Jones i Sally Field. Kinopremijera je 2. svibnja iduće godine.

Foxx se proslavio brojnim filmovima, a nedavno najzapaženiji je definitivno Odbjegli Django (izv. Django Unchained). Trenutno radi na nastavku Rija te na drami/biografiji milijardera Reginalda Lewisa pod naslovom Why Should White Guys Have All the Fun?.

Kratak video kojim se Electro predstavio publici na Comic-Conu pogledajte ovdje:

2 komentara za “Video: Publika na Comic-Conu upoznala Electra

  • Mate says:

    Shailene Woodley je dobila nogu. Malo vise se informirajte.

  • tonymelo says:

    Nije dobila nogu, nego je naknadno izrezana i premještena u treći dio kao što su u prvome odlučili izrezat dio u kojemu se sazna što je s Parkerovim starcima. Najvjerojatnije zato što će Stacy crknut u ovom djelu pa žele da to ima veći impact na gledatelje. Kad bi se MJ odmah pojavila, nikog ne bi bilo briga za Stacy.

Leave a Reply

Your email address will not be published.