Veliki božićni filmski kviz

Piše: Sven Mikulec

5

FAK-ov Veliki filmski kviz u božićno predvečerje jaše dalje!

U nedjelju, 22. prosinca, u suradnji sa Studijom Smijeha održat ćemo jubilarni četvrti kviz pod vodstvom dobrog, starog Gorana Vugrineca Goca. Svi koji su imali prilike sudjelovati u ranijim izdanjima otprilike znaju što ih čeka u mračnoj dvorani Vlaške 92, a za sve vas koji ste se iz teško oprostivih razloga lišavali ove filmske zabave, ukratko ćemo ponoviti o čemu se ovdje radi.

Posjetitelji se natječu u ekipama od najmanje 2, a najviše 4 člana, a na putu do prigodnih filmskih nagrada očekuju ih izazovi koje smo pripremili i raspodijelili u pet različitih kategorija. Uz Opće znanje i Pogodi tko, tu su i tri kategorije prepoznavanja (Prepoznaj film po pjesmi / fotografiji / razgovoru), a dvije najuspješnije ekipe u finalu će pobjednika odlučiti jednom epskom partijom filmske pantomime.

Ovdje možete baciti pogled na fotogaleriju s prošloga kviza održanog 24. studenog, a ako vas zanima što vas otprilike čeka od izazova na koje ćete u nedjelju naići, škicnite pitanja koja su ekipu Nemoćne gomilice po drugi put zaredom dovela na naš tron.

Kako biste što prije svojoj ekipi osigurali mjesto na Velikom božićnom kvizu, molimo vas da odvojite pola minute i ispunite obrazac dolje. Sudjelovanje u kvizu je besplatno.

2

Obrazac za prijavu:

Ime tima:

Broj članova tima:
 2 3 4

Kontakt Email:

Saznali ste za Veliki filmski kviz:

 preko poznanika putem Facebooka preko Studia Smijeha putem FAKa

ili

drugačijom metodom:

Imena i prezimena članova ili nadimci:

ps: ukoliko vam forma dulje vrti ne brinite prijava je tu te ćete biti potvrdno obavješteni mailom neposredno prije kviza :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.