Velika zimska akcija web shopa!

Piše: Sven Mikulec

Svatko tko kupi barem jedan DVD i/ili Blu-ray

iz dolje navedene ponude

dobiva dvije besplatne kino ulaznice za

Disneyjev nadolazeći animirani kino hit KRŠ I LOM!

Mjesec prosinac svakako je najpovoljniji mjesec za kupnju! Zato smo se i mi na web shopu Dajpet odlučili za pravu zimsku akciju u kojoj samo Vi dobivate! Odabrali smo najatraktivnije animirane naslove koje imamo u ponudi na DVD-u i Blu-rayu te ih spojili s kino filmom kako biste Vi i Vaša obitelj za vrijeme zimskih praznika i hladnih dana uživali u udobnosti Vašeg naslonjača i kino dvorana Cineplexx!

Svatko onaj tko naruči barem jedan DVD i/ili Blu-ray iz dolje navedene ponude animiranih naslova uz svoj kupljeni hit automatski dobiva i dvije besplatne kino ulaznice za Disneyjev film KRŠ I LOM (Wreck it Ralph) koji u Cineplexx kina dolazi 10. siječnja!* Vaše osvojene kino ulaznice čekat će Vas na blagajnama kina Cineplexx od četvrtka, 10. siječnja – prvog dana kino distribucije animiranog hita Krš i lom.

Animirani DVD hitovi na akciji:

Aladdin, Grom, Kralj lavova, Legenda o medvjedu, Medvjedić Winnie, Mulan, Obitelj Robinson, Pepeljuga, Petar Pan, Pinokio, Pocahontas, Princeza i žabac, Tarzan, Vrlo zapetljana priča, Zov divljine, Zvončica i tajna krila, Žuta minuta

Animirani Blu-ray hitovi na akciji:

Auti: Šlepova kolekcija, Bambi, Grom, Kralj lavova, Princeza i žabac, Slonić Dumbo, Vrlo zapetljana priča, Zvončica, Zvončica i izgubljeno blago, Zvončica i veličanstveno vilinsko spašavanje

Uživajte u Vašim omiljenim animiranim hitovima kod kuće, a u kinima Cineplexx u najnovijem Disnjeyjevom filmu Krš i lom!

Krš i lom (Wreck it Ralph)

Već umoran od konstantnog života u sjeni Fix-It Felixa, „junaka“ njihove zajedničke igre u kojoj se obojica nalaze, a koji uvijek spašava situaciju, Ralph se nakon desetljeća provedenih gledajući kako Felix ubire svu slavu odlučuje da mu je dosta stalno igrati negativca. Preuzima stvari u svoje ogromne ruke i kreće na putovanje kroz različite arkadne igre koje su uveseljavale generacije djece kako bi dokazao da i on ima ono što je potrebno da postane heroj.

Na svom putovanju upoznaje žilavu narednicu Calhoun iz igrice „Hero’s Duty“, ali nakon što slučajno pusti opasnog neprijatelja koji će zaprijetiti kompletnoj arkadi, svijet male i živahne Vanellope von Schweetz iz igrice „Sugar Rush“ bit će najviše ugrožen. Hoće li Ralph ostvariti svoj san i spasiti dan prije nego bude prekasno?

Leave a Reply

Your email address will not be published.