Velika božićna lutrija na kvizu u nedjelju

Piše: Sven Mikulec

6

S obzirom na sezonu darivanja i sve te spike, sudionici četvrtog izdanja FAK-ovog Velikog filmskog kviza, koji će se u nedjelju (22. prosinca) održati u zagrebačkom Studiju Smijeha, imat će priliku na prigodnoj božićnoj lutriji osvojiti brojne cool filmske nagrade. U suradnji s vjernim partnerom, Filmovima s ruba, pripremili smo vam poklone koje bi svaki ljubitelj filmova vjerojatno volio vidjeti pod svojim borom. Od filmskih box setova i knjiga, preko USB-ova i postera, pa sve do onoga po čemu FAK postaje poznat – dobre rakije, nedjelja u Studiju Smijeha trebala bi biti prilično vesela.

Kako je broj mjesta u kino dvorani Studija ipak ograničen, molimo sve zainteresirane koji još nisu prijavili svoje ekipe (2-4 člana) da to učine što prije, jer je svega nekoliko stolova ostalo slobodno. Prijavu možete u pola minute izvršiti na linku ovdje.

Pitanja su spremna, voditelj napet k’o puška, čeka se samo nedjelja da se još jednom podružimo. Pozdrav svima!

 

Kviz ponosno sponzoriraju:

2
5
3/div>

3 komentara za “Velika božićna lutrija na kvizu u nedjelju

 • Novi igrači says:

  Bili u nedjelju prvi put i bilo nam je super, sigurno dolazimo ponovno. Samo, cijeli tim ima jednu primjedbu na način bodovanja. Naime, mislimo da nije fer da se za ona tri pitanja koja se odnose na pogađanje osobe (po krugovima) dižu ruke. Mi smo npr. znali dva odgovora (u prvom krugu), a nismo stigli dići ruku, tj. rečeno nam je da smo zakasnili. Mislimo da bi bilo bolje da se čitaju sve asocijacije, a da svaki tim donese odgovor nakon one za koju misli da zna odgovor. Lijepo se šuti, napiše se i onda ako tri ekipe znaju u prvom krugu, svi dobiju po 5 (ili kol’ko već) bodova, ako ih 6 zna u drugom, dobiju 5 (ili kol’ko već). Ako fulaju, ne dobiju ništa. Tako bi isto kviz bio i napetiji, jer ovako oni koji nisu pogodili prvi jedno od ta tri pitanja NEMAJU NIKAKVE šanse za finale, jer se ta pitanja boduju s prevelikim brojem bodova. Hajde ljudi, razmislite o ovome – to je lako -samo trebaju ljudi dobiti tri mala papirića na kojima će napisati odgovore, a kapetan ih odnijeti nakon onog kruga nakon kojeg zna odgovor. Bit će samo malo veća muvana i trajat će malo dulje, ali je poštenije i napetije.

 • Novi igrači says:

  * u drugom krugu dobiju 4, trećem 3, četvrtom 2, petom 1

 • Sven Mikulec says:

  Ovo nije uopće loša ideja. Vjeruj(te) nam, razmišljamo kako poboljšati kviz, jer ovaj princip s dizanjem ruke (iako jest napet) otvara dosta problema. Cilj nam je jednog dana skupiti dovoljno novaca za buzzere, da ne bude nikakve dileme koja je ekipa prva digla ruku. Ovako sve ovisi o procjeni nas sudaca, koja, kako ste mogli i vidjeti, često malo zakaže. :)

  Poradit ćemo još na konceptu da drugi (peti) put bude bolje. Drago mi je da vam je bilo super, sve je i zamišljeno kao velika opuštena zezancija uz provjeru znanja i pričanje o filmu.

  Hvala na konstruktivnom savjetu!

Leave a Reply

Your email address will not be published.