Vaughn i McAdams uključeni u `True Detective´

Piše: Tena Strahinec

rachel-mcadams-5

Potvrđeno je da će se Vince Vaughn naći na setu snimanja druge sezone True Detectivea zajedno s Colinom Farrellom. Farrell će, kako su začudo tvrdile i glasine, glumiti Raya Velcora, detektiva razapetog između mafijaškog podzemlja i policijskog odjela za koji radi.

S druge strane je Vaughnov lik, Frank Semyon, bivši kriminalac – sad poslovni čovjek – koji radi s gradonačelnikom i njegovim političkim kohortama na zaustavljanju izgradnje željeznice. Priljevu novih informacija u vezi TD pridonio je i HBO najavivši početak produkcije koja kreće ove jeseni. Također znamo i da se ništa u vezi radnje serije nije promijenilo, što možete pročitati u našoj arhivi vijesti. Prve dvije epizode režirat će Justin Lin (Brzi i žestoki).

Jedna od glavnih ženskih uloga (vjerojatno se radi o policajki) ponuđena je glumici Rachel McAdams, no njen angažman još nije potvrđen jer još traju pregovori. Poziv u drugi dio ove popularne serije čeka još osam glumica, ali o kojim se ulogama radi još nam nije poznato – znamo samo o kojim je glumicama riječ, a to su: Rosario Dawson, Kelly Reilly, Jessica Biel, Malin Akerman, Abigail Spencer, Oona Chaplin, Jaimie Alexander i Brit Marling. Djevojke su pozvane na čitanje scenarija, a koje će od njih zadiviti kreatora Nica Pizzollata i pojaviti se s Farrellom, Vaughnom i, najvjerojatnije, McAdams i Kitschom vidjet ćemo uskoro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.