VAFI u potrazi za volonterima

Piše: Sven Mikulec

Ako živite u Varaždinu ili njegovoj okolici, ili vam nije problem doputovati u grad i nekoliko dana spavati na parkiralištu, pomozite VAFI-ju da održi četvrti po redu, bolji nego ikad međunarodni festival animiranog filma djece i mladih. Prepuštam riječ dragim kolegama:

VAFI 4 (Internacionalni  festival animiranog filma djece i mladih Varaždin 25-28. travnja) traži volontere. Idealna prilika za sve koji žele zaviriti u organizaciju jednog festivala.

VAFI i ove godine pruža priliku zainteresiranima da osjete pravu festivalsku atmosferu. Volonteri se traže za sljedeće dužnosti:  tehnička podrška, dočekivanje gostiju, pospremanje dvorana i slično.  Uz rad volontere očekuje rad, zabava, druženje i prilika za sudjelovanje u organizaciji festivala.

Organizatori traže energične, fleksibilne, društvene i pouzdane osobe koje će svojim radom pomoći u realizaciji festivala te omogućiti da se izvede na najbolji mogući način i u pozitivnom okruženju.

Majica i iskustvo

Osim dobrih uspomena i iskustva VAFI svim volonterima poklanja majicu, zahvalnicu i potvrdu da ste bili vrijedan član tima, a za vrijeme festivala nesmetano ćete se kretati po svim lokacijama festivala.

Web prijava

Sve što trebate je ispuniti formular za prijavu koji se nalazi na www.vafi.hr (formular je ovdje), a nakon odabira voditeljica volontera će napraviti raspored rada koji će biti organiziran u smjenama.  Krajnji rok za prijavu je 9. travnja , a trajanje festivala je od 25.- 28. travnja 2013. godine. Za dodatna pitanja je adresa info@vafi.hr.

Iz osobnog iskustva možemo vam reći da je organizacija zbilja odlična, ljudi su neopisivo dragi, a Varaždin je jedan od najljepših kontinentalnih gradova u ovom dijelu Europe. Pa vi vidite!

Leave a Reply

Your email address will not be published.