Uskoro spin-off serije ‘Kako sam upoznao vašu majku’?!

Piše: Iris Vuksan

00

Sada kada smo upoznali majku u CBS-ovoj hit komediji How I Met Your Mother, čelnici mreže žele produljiti uspjeh koji im je serija donijela tako što razmatraju stvaranje inačice serije iz ženske perspektive – How I Met Your Father. Na ideju su došli kreatori i izvršni producenti HIMYM – Carter Bays i Craig Thomas, zajedno s Emily Spivey (kreatorica serije Up All Night).

Poput originala, i ova bi serija prikazivala novonastalu skupinu prijatelja u New Yorku, te bi se u središtu priče našao ženski lik koji je u potrazi za upoznavanjem budućeg muža. Postoji mogućnost da će se novi likovi pojaviti u finalnoj epizode zadnje sezone HIMYM. Također, omiljeno mjesto za okupljanje društva – McLaren’s Pub – vjerojatno će se prikazivati u novoj inačici te bi mogao poslužiti kao poveznica između dvaju društava.

4 komentara za “Uskoro spin-off serije ‘Kako sam upoznao vašu majku’?!

 • slama says:

  Smeće od serije.

 • No name says:

  Slama,
  baš sam danas komentirao koliko je ta serija dobra, iz razloga što je svaka epizoda vrlo kompleksno razrađena, kako radnjom tako i likovima. Smeće-možda, a možda nemaš dovoljno intelektualnog kapaciteta za praćenje radnje koja je duža i kompliciranija od vida o Muji i Fati…možda.

 • mamlaz says:

  Dobra(malo bolje od prosjeka) serija al ne i odlična.

 • Gjuro says:

  Seriji sam nekoliko puta dao šansu i stvarno ne vidim čemu tolika fama. Fore neduhovite, likovi dosadni. Ali tko voli, nek izvoli.

Leave a Reply

Your email address will not be published.