Uskoro nam stiže treći ‘The Ring’

Piše: Sven Mikulec

1

2002. godine Hollywood nam je ponudio jedan od uspjelijih remakeova dosad, svoju verziju japanskog horrora Ringu koja je pokrenula čitavu lavinu obrada filmova strave s istoka u godinama koje su uslijedile. Dvanaest godina nakon hita Gorea Verbinskog s Naomi Watts (249.5 milijuna dolara na box officeu), i devet nakon kvalitativno i financijski slabijeg nastavka, u planu je treći film, koji bi se vrlo lako mogao zvati The Ring 3D.

Za horor fanove koji su prespavali početak ovog tisućljeća, priča prati mladu ženu koja otkrije misterioznu video-vrpcu koja svakoga tko je pogleda osuđuje na smrt za točno tjedan dana. Prema ranim izvještajima, novi će film u franšizi režirati F. Javier Gutierrez (remake Vrane), a još su najvažnije stvari nepoznate – tko će se od glumaca ovaj put nositi s kletvom i, najvažnije, tko će pokušati sastaviti pametan i efektan scenarij. Možda je i najvažnije pitanje ima li još uvijek interesa za ovu priču. Biste li pogledali treći The Ring?

Jedan komentar za “Uskoro nam stiže treći ‘The Ring’

  • konan says:

    malo prekasno i malo prerano za komentirat.. ali eto ocito je postao veliki problem smisliti radnju poput uklete video-vrpce koja ubija ljude i sve to lijepo i misteriozno uklopiti i napravit pošten film pa nakon toliko vremena prave nastavak..pogledat ću film vjerovatno u spomen prošlim nastavcima hihi nadajmo se da će crnokosa spodoba iskočiti iz naših ekrana kako spada u 3D i usrati nas od straha 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.