`Uncharted´ kreće sa snimanjem početkom 2015.

Piše: tonymelo

Uncharted-3-2120

Od trenutka kada je izdao prvu igru, studio Naughty Dog, niže hit za hitom. Na samim počecima, zaveli su igrače Crashom Bandicootom, a zatim su uslijedili Jak and Daxter, Uncharted, te najbolja igra protekle godine – Last of Us. Stoga nimalo ne čudi želja Hollywooda za ekranizacijom njihovih videoigara. Uncharted film u razvoju je već nekoliko godina, a danas je otkriveno kako će snimanje službeno krenuti početkom iduće godine.

Avanture Nathana Drakea izvorno je trebao ispričati David O. Russell (Silver Linings Playbook). Nakon što je on odustao, Neil Burger (Divergent) bio je slijedeći kandidat za redatelja. Međutim, nakon kratkog premišljanja i on odustaje od snimanja, te je studio Columbia Pictures tada pristupio Sethu Rogenu i Evanu Goldbergu. Oni također odbijaju adaptirati igru na velike ekrane, te je na kraju cijeli projekt završio u rukama Setha Gordona (Horrible Bosses).

Gordon je otkrio kako za sada sve teče po planu i kako bi snimanje trebalo krenuti početkom iduće godine. Potrudit će se poštovati mitologiju igre, ali planira proširiti priču. Cilj mu je zagrepsti ispod površine kako bi priču napravio svježom i kako bi igrači mogli vidjeti nešto novo. Na pitanje tko bi mogao glumiti Drakea, bio je iznimno kriptičan, te je kazao kako je jedini uvjet kvaliteta glumca, a njegova osobna preferencija je da ima jako razvijenu čeljust. Možda Nathan Fillion desetak kila lakši?

Jedan komentar za “`Uncharted´ kreće sa snimanjem početkom 2015.

  • nikola says:

    Šteta sto ce narusit ugled tako dobre igrice jer se vidi da ce film ispasti sranje kao i vecina filmova baziranih na igrama i to vecinom dobrim igrama..silen hill je bio jedini koji je u takvim adaptacijama napravio pomak po mom misljenju ali zato je drugi dio ocekivano ispao promasaj..isto tako ocekujem i za uncharted na zalost veliku

Leave a Reply

Your email address will not be published.