Uloga kao stvorena za The Rocka: Počelo snimanje ‘Herculesa’

Piše: Sven Mikulec

Obožavatelji grčke mitologije, ili The Rocka, uskoro će doći na svoje – u Budimpešti je i službeno počelo snimanje Herculesa. Brett Ratner (Crveni zmaj, Gas do daske, X-Men: Posljednja fronta) u redateljskoj stolici, The Rock ispred kamere, a cijela priča temeljena na grafičkom romanu Stevea Moorea pod naslovom Hercules: Trakijski ratovi.

Službeni synopsis ponudili su Paramount i MGM:

Svi znaju legendu o Herculesu i njegovih 12 poslova. Naša priča počinje nakon poslova, i nakon legende…

Progonjen grijehom prošlosti, Hercules je postao plaćenik. U društvu petorice vjernih drugova, on putuje antičkom Grčkom mijenjajući svoje usluge za zlato i koristeći svoju reputaciju legende da bi plašio neprijatelje. Ali kad dobroćudni vladar Trakije i njegova kći potraže Herculesovu pomoć kako bi pobijedili divljeg i zastrašujućeg vojskovođu, Hercules shvaća – da bi dobro pobijedilo, i pravda bila zadovoljena, ponovno će morati postati heroj koji je nekoć bio. On će morati prihvatiti svoj vlastiti mit. Morat će biti Hercules.

Mrak kino dvorana ovaj bi projekt trebao ugledati 25. srpnja iduće godine, a osim Johnsona, u njemu ćemo imati prilike pogledati i Josepha Fiennesa, Rufusa Sewella, Johna Hurta, Iana McShanea, i mnoge druge. Pod uvjetom da scenaristički bude dobro odrađena, rijetko koja uloga pristaje Johnsonu poput ove – nadamo se da ćemo se u to i uvjeriti iduće ljeto.

Leave a Reply

Your email address will not be published.