U pripremi nastavci Butre sa zmajskim tetovažama?

Piše: Deni Zgonjanin

Iako je premijera The Girl With the Dragon Tattoo zakazana tek za dva-tri dana, ekipa iza filma već naveliko razmišlja o nastavcima ovog sigurnog hita.

Iako nisam čitao knjige, uvjeren sam da će film biti hit pa mi nije toliko čudno razmišljanje o nastavcima već sad, ali me iznenadila činjenica da redatelj David Fincher planira snimati 2. i 3. nastavak u isto vrijeme. ” Bilo bi glupo kad bi išli u Švedsku snimati drugi dio godinu dana pa se onda vratili u Ameriku dok ga ne izbacimo, zatim opet išli u Švedsku na godinu dana snimati treći nastavak” izjavio je Fincher na press konferenciji. “Pogotovo zato što su druga i treća knjiga ustvari jedna priča…”

True, true… Pametan je ovaj Fincher ne?

Jedan komentar za “U pripremi nastavci Butre sa zmajskim tetovažama?

  • Danijel.82 says:

    Oduševljen sam švedskim serijalom Millenium. Svaki od tri filma poseduje jaku narativnu slojevitost priče, prožetu odličnom karakterizacijom likova i raspletom koji postepeno izaziva neizvesnost. Noomi Rapace je prosto briljirala u svojoj izvedbi Lisbeth Salander. Naravno, to nije promaklo hollywoodskim filmašima, i ona već brzo postaje deo tamošnje mainstream mašinerije.
    Odavno poštujem Fincherov opus, i ne sumnjam da će njegova verzija The Girl With the Dragon Tatoo ostvariti veliki uspeh, ali inače nisam pristalica obrada kultnih filmova.

Leave a Reply

Your email address will not be published.