U kina stiže ’22 Jump Street’ – nasmijte nas i odite besplatno u kino

Piše: Sven Mikulec

Dvije godine nakon što su nas Channing Tatum i Jonah Hill, pod redateljskom palicom Phila Lorda i Christophera Millera, zabavili u opuštajućoj akcijskoj komediji 21 Jump Street, od iste ekipe stiže nam i nastavak prilično domišljatog naziva.

U jedinici ovi polusposobni policajci morali su ići na undercover zadatak u srednju školu, a u logičnom slijedu događaja ovaj put ih misija odvodi na razuzdani američki fakultet. Barem su oni tako mislili – ustvari završavaju upisanima na online fakultet, gdje sočne zločinačke aktivnosti moraju tražiti preko tastature računala.

Jonah Hill još se tamo od svojih filmskih početaka u The 40 Year Old Virgin počeo profilirati u jedno od najtraženijih lica suvremene američke komedije, a njegov se partner na platnu Channing Tatum prije bacanja u neozbiljne vode dokazao u Step Upu, Public Enemies i G.I. Joeu. Može li ovaj dvojac dvije godine nakon uspješnog zajedničkog debija još jednom demonstrirati da je njihova kemija na ekranu dovoljna za pravi ljetni blockbuster?

Naš savjet je da provjerite sami. Film sutra slijeće u domaća kina, a Continental Film i Cineplexx odlučili su vas nagraditi s pet paketa po dvije kinoulaznice. Sve što trebate napraviti jest poslati nam YouTube isječak scene iz bilo kojeg filma koja vas je jako nasmijala, a oni koji od naše redakcije uspiju izmamiti najveći smijeh bit će nagrađeni. Svoje linkove možete nam slati na mail info@fak.hr ili u inbox na FAK-ovoj službenoj Facebook stranici. Ulaznice dijelimo za Cineplexx kina u Zagrebu i Splitu, a nagradnjača završava sutra u 17 sati.

Trailer:

Fotke:

Jonah Hill;Channing Tatum
Jonah Hill;Channing Tatum
Jonah Hill;Channing Tatum
Ice Cube;Jonah Hill;Channing Tatum

Leave a Reply

Your email address will not be published.