Twinsi dobivaju nastavak – Triplets?!

Piše: Deni Zgonjanin

Moram priznati da sam iz nekog razloga kao klinac obožavao Twinse, film Ivana Reitmana iz 1988. godine. Za one koji ga nisu gledali, radnja se vrtila oko blizanaca umjetno stvorenih u nekom laboratoriju, od kojih je jedan pobrao sve dobre gene, a drugi sve loše. Naprednog je glumio Arnold Schwarzenegger, a ovog drugog Danny DeVito, što je samo po sebi izazivalo podsmijeh. Film je postao hit, no iz nekog razloga nitko nije ni pomišljao snimati nastavak, sve do ove godine.

DeVito je u nedavnom intervjuu spomenuo da se radi na nastavku te da ga Reitman neće režirati, već samo producirati, što znači da ćemo narednih tjedana ili mjeseci vjerojatno saznati ime redatelja. A što se tiče samog zapleta, nema puno detalja, osim da će se nastavak zvati Triplets, zato jer će se u radnju uvesti rođak glavnih junaka, a njega bi trebao glumiti nitko drugi doli Eddie Murphy! Ovo zvuči genijalno :)

Priznajem, nekima ovo može zvučati kao nasumično ubacivanje likova, no ako uzmete u obzir fizičku razliku između dva glavna glumca koja je bila okosnica zapleta originala, dodatak Murphyja u smjesu je jedina logična stvar. Jedino se nadam da njegov lik neće ispasti pljačkaš ili diler, što bi bila logična rasistička pretpostavka…

Leave a Reply

Your email address will not be published.