Tvorac `Arrested Developmenta´ potpisao ugovor s Netflixom

Piše: tonymelo

mitch-hurwitz

Mitch Hurwitz, kreator popularne serije Arrested Development, potpisao je višegodišnji ugovor s Netflixom u kojemu se obvezao snimiti novu TV seriju. Unatoč tome što je četvrta sezona serije Arrested Development svojim završetkom najavila snimanje filma, Hurwitz se baca na razvoj nove serije koja će pripadati žanru komedije.

Osim što radi na još neimenovanoj seriji, dobio je posao izvršnog producenta koji će nadgledati projekte drugih filmaša, te će konzultirati Netflix kada su u pitanju projekti koje možemo smjestiti u žanr komedije. Nakon što je uspješno probio led originalnim dramskim serijama kao što su House of Cards i Orange Is The New Black, Netflix snimanjem ovakvog tipa serija pokušava proširiti svoju ponudu i privući novu vrstu pretplatnika.

Premda je Arrested Development prava bomba, važno je napomenuti kako su ostali Hurwitzovi projekti, poput serija Sit Down, Shut Up i Running Wilde, doživjeli debakl. Postoji mogućnost da je neuspjeh bio rezultat nedovoljne kreativne slobode, što na Netflixu ne bi trebao biti problem, ali više o tome kada vidimo seriju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.