True Lies 2?

Piše: Deni Zgonjanin

Vjerovali ili ne, opet postoji šansa da će se snimati nastavak kultne akcijske komedije iz 1994., True Lies. Iako se već par puta govorilo o mogućnosti snimanja nastavka, najveći je problem predstavljao glavni glumac, Arnold Schwarzenegger koji je obnašao dužnost guvernera Kalifornije pa baš i nije imao vremena glumiti.

No nakon što je politika postala stvar prošlosti za njega, odmah su se strvinari sletjeli oko njega i počeli mu nuditi scenarije za nastavke gotovo svih njegovih filmova, među njima i Istinitih laži. No, prema riječima Toma Arnolda, comic reliefa u Lažima, scenarij je fenomenalan i ne sumnja kako će ovaj put stvarno doći do snimanja nastavka. Navodno je i sami Arnold jako zadovoljan scenarijem kojeg je napisao Jeff Eastin, a što se tiče redateljskog angažmana Jamesa Camerona, svi priznaju da su šanse za to nikakve.

Cameron će imati pune ruke posla naredne 2-3 godine radom na nastavcima Avatara, no to ne isključuje možebitnu producentsku ulogu na filmu. Realno gledajući True Lies je Cameronovo dijete tako da nastavak više ovisi o njemu nego Laprdalu i Mlohavom pa nam jedino preostaje čekati razvoj situacije. Opet…

Leave a Reply

Your email address will not be published.