Tricia Helfer o ulozi teksaške rendžerice u `Killer Women´

Piše: Ana Kundid

TRICIA HELFER, ALEX FERNANDEZ

U novoj ABC-evoj TV Seriji Killer Women Tricia Helfer nam predstavlja drsku, čvrstu i odlučnu teksašku rendžericu Molly Parker.

Molly je tek stupila na odgovornu dužnost, a već je osjetila negodovanje svojih kolega rendžera. Međutim, njena mogućnost poistovjećivanja sa ženama i razumijevanja ženske psihe dovodi je u prednost u odnosu na muškarce. Tako već u prvoj epizodi Molly dolazi u priliku iskazati svoje spomenute prednosti,u situaciji gdje se susrećemo sa fatalnom ženom koja ulazi na vjenčanje i usred obreda puca u mladu.

Helfer u svom intervjuu govori o Mollynim vrlinama i manama, o procesu regrutacije, o tome što čini dobrog teksaškog renđera i mnogim drugim temama. Kompletni intervju sa Helfer možete pogledati u niže postavljenom videu.

Kreatorica serije je također žena, Hannah Shakespeare. Hannah obožava vesterne i u intervjuima ne krije entuzijazam kada govori o svojim dojmovima sa snimanja. Premijera Killer Women je 07.01., tako da ćemo brzo otkriti o kakvoj se tv seriji uistinu radi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.