Tom Hooper želi režirati Bonda

Piše: Deni Zgonjanin

Tom Hooper je nakon osvajanja Oscara za The King’s Speech bio na konju (ne doslovno). Imao je privilegiju biranja idućeg projekta, zbog čega se nemali broj ljudi iznenadio kada je najavio da će mu idući projekt biti Les Miserables, a ne neki sigurniji projekt Još kad je najavio da planira glumce natjerati da pjevaju na setu, umjesto da to odrade u postprodukciji ili da ih zamijene pravi pjevači, mnogi su bili sigurni da je projekt osuđen na propast.

No Tom je izgleda odradio dobar posao, sudeći po prvim kritikama i dugačkom aplauzu nakon prve projekcije filma. Sad je opet, figurativno govoreći naravno – na konju. Stoga opet može birati idući projekt, pasu zato počele kružiti glasine o njegovom mogućem angažmanu na idućem filmu u Bond franšizi. Hooper je povodom toga izjavio da mu se sviđa smjer kojim su producenti krenuli sa novim Bondovima te da klinac u njemu smatra taj potencijalni angažman ogromnom čašću.

Ponavljam, ovo je zasad samo glasina, no obzirom da su producenti Bonda izborom Sama Mendesa za režiju Skyfalla pokazali želju da se ozbiljnije shvati franšiza, ne moramo ideju odmah odbaciti kao nemoguću…

Leave a Reply

Your email address will not be published.