Tom Hiddleston i Hugh Laurie zajedno u seriji

Piše: tonymelo

hidd-laurie

Stiže nam jedna kombinacija iz snova za sve ljubitelje markantno sarkastičnih Britanaca. Tom Hiddleston i Hugh Laurie glumit će u seriji koja će na male ekrane adaptirati roman Johna le Carrea – The Night Manager. Scenarij će napisati David Farr.

The Night Manager špijunska je drama čija se radnja vrti oko bivšeg britanskog vojnika koji se udruži s obavještajnim agentima i infiltrira u kriminalno podzemlje, a sve kako bi osvetio smrt svoga najboljeg prijatelja. Hiddlestona smo nedavno mogli vidjeti na malim ekranima u miniseriji The Hollow Crown, dok će ovo biti prvi televizijski angažman Laurieja nakon Dr. Housea.

Međutim, to ne znači da će zvijezda Avengersa i doktor Laurie zapostaviti svoju filmsku karijeru. Hiddlestone se nedavno obvezao na snimanje remakea Kinga Konga, Skull Island, te će se pojaviti u novom projektu Guillerma del Tora – Crimson Peak. S druge strane, Laurie je završio sa snimanjem tajnovitog Tomorrowlanda, te glasine govore kako bi trebao posuditi glas u animiranome filmu The Canterville Ghost.

Leave a Reply

Your email address will not be published.