Tom Hiddleston glavna uloga u The Crow remakeu?

Piše: Ivo Skocic

Nakon što ga je uloga Lokija, Boga Nevolje, proslavila u Marvelovom Thoru i Avengersima, britanski glumac se vraća kasnije ove godine u nastavku Thora: The Dark World. No kako sada stvari stoje, mogao bi konačno odigrati ulogu heroja u  remakeu kultnog The Crow-a, nastalog prema stripu Jamesa O’Barra.

Originalna verzija filma iz 1994.  godine je dobila kultni status među fanovima, a kako i ne bi kad je autor O’Barr napisao strip kako bi se lakše pomirio sa smrću njegove djevojke.

Nova verzija će biti režirana od strane španjolca F. Javiera Gutierreza, a scenarij piše Cliff Dorfman. Produkcija bi trebala započeti ove jeseni, no sve ovisi o glumcija.

Ekipa iz Relativityja je prethodno razmišljala o škotu Jamesu McAvoyju, no Hiddleston bez dileme ima puno veću količinu fanova diljem svijeta koji bi mogli oboriti rekorde na blagajnama, a i njegova upornost mu nije odmogla. Glumac je samoinicijativno odlučio snimiti make up test i poslat ga studiju kako bi im dokazao da je pravi čovjek za ulogu…

2 komentara za “Tom Hiddleston glavna uloga u The Crow remakeu?

Leave a Reply

Your email address will not be published.