Tom Hardy kao Sam Fisher

Piše: Valentino Bahun-Golub

Sa Michaelom Fassbenderom u adaptaciji Assassin’s Creeda, Ubisoft se žuri pokrenuti nove filmske franšize. Tako je na red došao i Tom Clancyjev  špijunski serijal Splinter Cell.

Nedavno je objavljeno da će scenarist Eric Singer pisati scenarij pri čemu će imati pet naslova kao izvorni materijal,  no sada je potvrđeno da će se u glavnoj ulozi naći Tom Hardy kao Sam Fisher, vođa izmišljene taktičke jedinice u borbi protiv međunarodnog terorizma.

Ubisoft želi zadržati kreativnu kontrolu nad procesom i iako projekt još nema studio, tvrtka je u pregovorima sa Warnerom i Paramountom.

S ozbirom na popularnost igrice, sigurno već ima bazu fanova , koja će biti spremna srušiti ga ako ne uspije, no ozbiljno sumnjamo da bi se Hardy priključio na nešto ako ne misli da je vrijedno pokušaja.

Izvršni direktor Ubisoft Motion Pictures-a, Jean-Julien Baronnet je nedavno izjavio: „Tom Hardy je trenutno jedan od najvećih talenata u filmskoj industriji, i ima fenomenalnu sposobnost preuzeti kompleksne i složene uloge sa njegovim širokim rasponom glumačkih sposobnosti. Njegov angažman u Splinter Cell filmu je uzbudljiva novost za sve fanove filmova i video igara. Također, Eric Singer je jedan od najtalentiranijih pisaca trenutno, i uvjereni smo da će dovesti svježi  pristup i kreirati uzbudljivu priču, dok još uvijek poštuje sve zakone i tradicije franšize koji su bitni fanovima.“

Hardy trenutno snima Mad Max: Fury Road, u razvoju je još adaptacija Dennis Lehanea Animal Rescue, Doug Limanov Everest, kao i dva projekta o krivolovu.

3 komentara za “Tom Hardy kao Sam Fisher

  • swvi says:

    da se ispravim…. mislim da je ovo loš izbor glumca ne zbog njegovih kvaliteta glumačkih ( koje itekako posjeduje ), nego zato jer mislim da nije za tu ulogu…. kao niti za mad maxa…. da ne bi bilo da mislim da hardy nije dobar glumac ( dašače, mislim da je odličan glumac )

Leave a Reply

Your email address will not be published.