Tom Cruise i još šest veličanstvenih

Piše: Filip Jakovljević

Tom Cruise trenutno radi na nekoliko projekata, od kojih su dva remakeovi (A Star is Born, Van Helsing), a sada je u svoj raspored ugurao još jedan. Radi se o preradi kultnog vesterna The Magnificent Seven, a Cruise će, naravno, preuzeti jednu od 7 glavnih uloga.

Sedmorica veličanstvenih, vestern snimljen 1960. godine, je zapravo i sam bio remake japanskog originala iz 1954., redatelja Akire KurosaweSedam samuraja. U filmu se tada okupila vrlo impresivna glumačka ekipa (Yul Brynner, Steve McQueen, Eli Wallach, Charles Bronson, James Coburn, Robert Vaughn) i uopće ne sumnjam kako će remake biti jednako impresivan (barem što se glumaca tiče).

Osim umješanosti Cruisea i studija MGM u projekt, ništa drugo nije poznato, tako da nam ostaju nepoznati scenarist, redatelj i ostala šestorica veličanstvenih. Šuška se kako bi film mogao biti smješten u današnje vrijeme (što je već u stvari napravljeno sa Expendablesima i još nekoliko jeftinih akcića), ali to nije potvrđeno. Ne preostaje nam drugo nego čekati novosti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.