Tom Cruise glavna uloga u Planinama ludila?

Piše: Deni Zgonjanin

Koliko god ljudi pljuvali po Tomu Cruiseu u zadnjih 4-5 godina, moraju priznati da su redovito gledali njegove filmove dok je bio na vrhu A liste glumaca. Osobno sam veliki fan tog kepeca, pa mi svaki novi projekt s njim predstavlja povratak u stare dane kad su se radili pravi blockbusteri.

Tako da sam s oduševljenjem prihvatio vijest kako su šanse za njegov nastup u The Mountains of Madness jako velike, pošto je redatelj Guillermo Del Toro izjavio kako bi baš njega želio vidjeti u glavnoj ulozi, a i sami Cruise je jako zagrijan za nastup. Studio iza filma je u glavnoj ulozi vidio Jamesa McAvoyja, no producent filma, veliki James Cameron je odlučio poslušati Del Toroa u izboru glumca, što znači da je njegov nastup skoro gotova stvar.

Film će se snimati u 3D-u, ali ne onom šugavom poluproizvodu u kojem se snima svaki drugi “blockbuster” danas, nego u pravom James Cameron 3D-u, što je glavni razlog što je Cameron odlučio producirati film. Del Toro trenutno radi neke preinake na scenariju, nakon kojih bi u 6. ili 7. mjesecu trebalo početi snimanje….

Jedan komentar za “Tom Cruise glavna uloga u Planinama ludila?

  • Jelena Djurdjic says:

    Meni Tom deluje uvek previše zagrejano, previše željno prave uloge u kojoj će pokazati sve ono što u stvari i ima u sebi, i zato iznova i iznova srlja u pa budalaštine

Leave a Reply

Your email address will not be published.