Tko će zapravo glumiti Doctora Strangea?

Piše: tonymelo

hardy-cumber

Nedavno smo objavili vijest kako se uz lik Doctora Strangea vezuje ime Jareda Leta. Nekoliko mjeseci ranije pisali smo kako bi glavnog čarobnjaka Marvelovog univerzuma mogao utjeloviti Mads Mikkelsen ili Johnny Depp, a prošle godine pisali smo o tome kako je praktički sto posto sigurno da ta uloga ide Josephu Gordonu-Levittu. Pa u skladu s tom tradicijom, s ciljem da do objave konačne odluke nabrojimo još barem desetak popularnih glumaca, prenosimo vam informaciju da Marvel trenutačno na piku ima Toma Hardyja i Benedicta Cumberbatcha.

Datum je već rezerviran, redatelj poznat i sada se samo čeka trenutak kada će Marvel objaviti ime glumca koji će utjeloviti Sorcerera Supremea. Pretpostavlja se da bi se to moglo dogoditi u sedmome mjesecu u San Diegu na ovogodišnjem Comic-Conu. Kevin Feige već je napomenuo kako tamo planiraju objaviti neke iznimno bitne informacije koje će razveseliti fanove njihovih filmova. Određeni internetski portali tvrde kako je Cumberbatch trenutno prvi izbor, a Hardy ima ulogu zamjene ako Cumberbatch odluči da bi rađe snimao Star Wars. Istinitost takvih tvrdnji ostavit ćemo vama na procjenu.

Film će režirati Scott Derrickson prema scenariju napisanom od strane Thomasa Deana Donnellyja i Joshuae Oppenheimera, a mi se nadamo da će slijedeća vijest vezana uz Doctora Strangea biti ona u kojoj ćemo vas obavijestiti tko je dobio ulogu. Ili barem da je Goran Višnjić jedan od kandidata.

Leave a Reply

Your email address will not be published.