Tim Robbins, Michelle Pfeiffer i Chloe Moretz u disfunkcionalnoj obitelji

Piše: Martina Krivokapić

Tim Robbins, Michelle Pfeiffer i mlada nada Chloe Grace Moretz (Kick Ass, Dark Shadows) pojavit će se zajedno na setu filma Man Under.

U ovoj komediji vidjet ćemo neobičnu priču o disfunkionalnoj obitelji (koju čine njih troje) koja preko noći postaje poznata. Naime, U New Yorškom Muzeju moderne umjetnosti jednoga dana izlažu se njihove fografije i od tog trenutka njima se život u potpunosti mijenja i pretvara ih u svojevrsne “celebrityje”.

Da stvar bude još zanimljivija, Robbins neće samo glumiti u filmu već biti i dio redateljske ekipe. S obzirom na Cradle Will Rock, film u njegovoj režiji iz 1999. godine, i na sve nagrade koje je osvojio i za koje je nominiran, i za Man Under treba imati visoka očekivanja.

O početku snimanja kao ni planu distribucije i dalje nemamo konkretne informacije, moguće i zato jer glavni glumci osim ovoga plivaju u dosta drugih angažmana, pa tako Pfeiffer koja je sa Chloe glumila u Dark Shadows, glumi još u People Like Us i filmu Malavita, a Chloe Grace Moretz u Kick-Ass 2, zatim remakeu romana Stephena Kinga, horor filmu Carrie iz 1976. Osim još nekoliko mogućih uloga, sa ostatkom Holivuda igrat će i u komediji Movie 43.

Ne treba zaboraviti ni Robbinsa koji osim mnogih nedavnih (Green Lantern, Thanks for Sharing) i budućih angažmana (Back to 1942) treba još zagrijati i redateljsku stolicu prije samog snimanja.

Leave a Reply

Your email address will not be published.