`The Winter Soldier´ fotke i vijesti oko X4 filma

Piše: Tena Strahinec

captain-america-2-winter-soldier-sebastian-stan1

Likove iz nastavka Captaina Americe nedavno smo gledali na naslovnici časopisa Empire, a pristigle su još novije fotke sa snimanja Captain America: The Winter Soldier na kojima vidimo novu frizuru Black Widow, standardno pravednički look Captaina, gospodina Samuela L. Jacksona i Roberta Redforda u ugodnom razgovoru i Sebastiana Stana koji drži famozni štit Captaina Americe. Uz spomenute glumce postavi će se 4. travnja iduće godine pridružiti Cobie Smulders, Anthony Mackie, Frank Grillo, Toby Jones, Emily VanCamp, Dominic Cooper i brojni drugi.

Fox je također nabrijan na svoj superherojski svemir. Bruse se X-Men (Days of Future Past nisu ni izašli, a već se zna da nakon njih stiže Apocalypse), stiže nam još Wolverine filmova, a tim mutanata X-Force će također biti dio širenja univerzuma. Odlučili su spetljati Četvorku i X-Men u istom filmu (X4) baziranom na stripu iz 1987. pod naslovom „Fantastična četvorka vs. X-Men“ u kojem se bore jedni protiv drugih zbog tajni vezanih uz porijeklo Fantastične četvorke.

Mark Millar, zjena oka mog, izjavio je da bi se likovi X-Men mogli pojaviti u filmovima Četvorke i obrnuto – prije nego se udruže u istom filmu. Univerzumi se šire, priče se nadopunjuju i isprepliću, očekivanja se dižu, nadmetanja su sve veća, a u filmove se, kako bi se digla gledanost i obogatila priča, dodaju novi elementi poput putovanja kroz vrijeme, a broj opakih negativaca sve je veći. Datum prikazivanja Days of Future Past se približava (23. svibnja iduće godine), Četvorka dolazi godinu dana kasnije (6. ožujka 2015.), a Apocalypse čak dvije godine nakon DoFP (27. svibnja 2016.).

Redatelj reboota Fantastične četvorke, Josh Trank, bira svoju svježu Četvorku pa je tako došlo do glasina da će se u glavnim ulogama pojaviti Miles Teller, Allison Williams i Michael B. Jordan, na što su svi fanovi kolektivno digli obrvu.

Vidjet ćemo kako će bijeli vitez od Foxa, Simon Kinberg, kojeg su zaposlili na obje franšize izgraditi ovaj famozni univerzum, a postavlja se i pitanje hoće li uopće doći do snimanja X4 filma.

Leave a Reply

Your email address will not be published.