`The Tick´se vraća na male ekrane

Piše: tonymelo

TICK

Filmovi o superherojima donose pristojnu zaradu, a sada su to shvatile i televizijske produkcijske kuće. Željni djela tog bogatog kolača, odlučili su dati novu priliku serijama The Greatest American Hero i The Tick.

1981. godine snimljena je serija The Greatest American Hero koja je pratila život srednjoškolskog profesora Isaaca koji otkrije posebno odijelo koje mu daje izvanredne moći. Međutim, problem je ležao u tome što Isaac nije želio nositi odijelo već je slučajno zapeo u njemu. Ne znajući kako funkcionira, učio je pomoću pokušaja i pogrešaka, što ga je konstantno dovodilo u probleme.

Phill Lord i Chris Miller, dvojac odgovoran za 21 Jump Street i Lego The Movie, smatraju kako je pravo vrijeme za reboot navedene serije, te su snimili jednosatnu pilot epizodu. Fox, više nego zadovoljan viđenim, obvezao se na snimanje jedne sezone. Poznato je kako će se za razliku od originala, u njihovoj verziji pojaviti novi lik. Vladin operativac koji nadgleda novonastalog superheroja, ali se na slaže s načinom na kojeg Isaac koristi odijelo.

Druga serija koja će dobiti reboot, The Tick, nešto je novijeg datuma proizvodnje, ali zato prilično neuspješnija. Ukinuta nakon samo devet epizoda i ona će dobiti drugu priliku. Patrick Warburton, koji je 2001. glumio veliku plavu bubu pravde, trinaest godina kasnije ponovno će obući kostim i pokazati zločestim dečkima tko je glavni gazda u gradu. Ben Edlund, kreator stripa iz osamdesetih, preuzet će ulogu glavnog scenarista i producenta.

Ukoliko vas zanima kako bi novi The Tick mogao izgledati, originalnu verziju možete pogledati besplatno na internetu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.